Hoe leer je Engels met dyslexie?

Hoe leer je Engels met dyslexie?

Er zijn 2 soorten examens: General en Academic.
 

General
Behandelt meer de basisvaardigheden in een sociale en educatieve context. Deze variant is geschikt als je naar een middelbare school gaat, gaat werken of stage gaat lopen op een niet academisch niveau, of als je gaat emigreren naar Canada, Australië of Nieuw-Zeeland. 
 
Academic
Behandelt meer de formele en academische taalvaardigheden. Dit diploma heb je nodig als je toegelaten wilt worden op een universiteit of opleiding met Engels als voertaal.
 
Examentraining: leer de noodzakelijke skills
Deze training draait alleen om het examen. We werken dus niet aan het verbeteren van je niveau. Het vereiste niveau voor deelname aan deze cursus is upper-intermediate (B2). Mocht je dit niveau nog niet bereikt hebben, dan kun je bij ons eerst een training volgen om dit niveau te bereiken.
 
Voor de eerste les zal er een test worden afgenomen om te kijken of het vereiste niveau B2 al aanwezig is. 

 

Cursusinhoud:

We nemen het examen stap voor stap door zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt en zo kom je niet voor verassingen te staan. We behandelen alle aspecten van het examen en bespreken strategieën om tot het beste resultaat te komen. We nemen proefexamens door en elke week heb je de gelegenheid tot het oefenen met de essays die je moet schrijven. 

Aantal lesuren

10 lesuren

Lessen zijn 1-op-1

Alle lessen zijn individueel. Zo krijg je alle aandacht om zo snel mogelijk beter te worden. 

Kosten
€55,00 per uur (privéles)

De kosten voor het examen zijn niet inbegrepen in deze training.

 

Dankzij Carolien heb ik in 4 maanden tijd mijn niveau van Engels van zeer matig naar een 6.5 IELTS score weten te brengen waardoor ik word toegelaten voor mijn master. Carolien motiveert je echt door op een humoristische manier de lessen in te vullen en op een eigen inbreng speelt ze heel goed in. 

Ik kan dan ook iedereen aanbevelen bij Carolien prive les te nemen als je in korte tijd jezelf wilt ontwikkelen op het gebied van de Engelse taal.

Bas van den Burg

Instructeur technische vaardigheden bij de Haagse Hoogeschool