Hoe leer je Engels met dyslexie?

Hoe leer je Engels met dyslexie?

Prive les voor elk gewenst niveau
De begeleiding is op individuele basis en op elk gewenst niveau. Je hebt binnenkort een presentatie of belangrijke bespreking en je wilt graag goed voor de dag komen en weten hoe je bepaalde zaken het beste kunt brengen. Wellicht moeten we dan ook nog werken aan de vereiste woordenschat.   
 

Persoonlijke begeleiding
Getting Ahead biedt persoonlijke begeleiding. De lessen vinden plaats op een 1-op-1 basis zodat de volledige aandacht van de docent voor de cursist is. Zo kunnen we stilstaan bij onderwerpen die problemen geven zonder dat de druk van een groep dit in de weg staat.
 

Eerst is er een online intake om te bepalen wat de struikelblokken en het huidige niveau zijn eventueel aangevuld met telefonisch contact. Vervolgens is er een plan van aanpak zodat we gelijk de eerste les van start kunnen met het traject.  

 

Prijs per les van 60 minuten : € 60,00 excl. btw

 

Het gaat om een traject van 15 lessen die in overleg kunnen worden gestart. In deze lessen gaan we oa. de woordenschat vergroten en aan de uitspraak werken. Verder ga ik je leren om met meer zelfvertrouwen je boodschap over te brengen.  

Voor ik begon sprak ik redelijk Engels maar mijn onzekerheid was de aanleiding om hier toch mee aan de slag te gaan. Ik kon soms niet op een woord komen en liep dan vast in een zin of in de zinsopbouw. Dit frustreerde mij. 

Na de lessen is mijn woordenschat uitgebreid en is de kennis van de grammatica tijden uitgediept zodat ik die beter kan toepassen. 

Ik moet zeggen dat het me allemaal vertrouwen heeft gegeven en ik zekerder ben geworden in het spreken in het Engels. 

Rien Vletter

Inter-Ikea 

Ik was altijd erg onzeker om in groepen in het Engels het woord te nemen. Tijdens het spreken was ik constant op zoek naar woorden. 

Aangezien binnen mijn bedrijf de meetings in toenemende mate in het Engels zijn besloot ik op zoek te gaan naar hulp. Ik wilde graag Engels kunnen spreken in vergaderingen zonder naar woorden te hoeven zoeken.

Ik heb nu beter en uitgebreider taalgebruik. Ik heb begrip van zinsopbouw en gebruik consistenter de juiste tijdsbepaling in een zin. 

Ik vind de persoonlijke begeleiding erg fijn. Het feit dat het geen standaard programma is en er specifiek wordt ingezoomd op de specifieke behoeften van de klant. 

Carolien heeft gedegen kennis, geduld, een persoonlijke aanpak en een probleem gericht programma. 

Bjorn Vosters

Account Manager DXC Technology

Bedankt voor je geduld met ons. Ik heb er echt heel veel baat bij dus wat mij betreft is dit “project” goed gelukt!

Ik wist dat ik wel Engels kon maar dacht dat mijn niveau niet zo hoog was.

Ik wilde een grotere woordenschat waardoor ik meer lef zou krijgen om te spreken.

Mijn grootste struikelblok was mijn onzekerheid.

Eigenlijk vanaf les 1 durfde ik een praatje te maken met een anderstalige bij het koffieapparaat. Ik ben veel zekerder; bel ‘gewoon’ naar het buitenland, mijn mails zijn veel beter geworden.

Mijn Engels is echt vooruit gegaan, dit hoor ik ook van alle kanten. Ik vind het zelf ook, vroeger stond ik met een rood hoofd te stotteren en nu praat ik gewoon. Als ik een woord niet weet maak ik er een mooi, ander verhaal van. Ik krijg ook regelmatig een compliment van mijn manager. 

Inge van Noord / Dayelle vd Ven

Inter-Ikea 

Ik ben absoluut geen schrijver maar wil het volgende graag vertellen. Het contact met Carolien is optimaal en er wordt les gegeven naar de wens van de aanvrager. Ga Getting Ahead zeker aanbevelen bij mijn contacten. 

 

Jack de Koning

Groenspecialist en inkoopcoordinator bij FleuraMetz

This year, I had English lessons by Carolien. I learnt a lot from these sessions. It was also pleasant to have private lessons from a teacher who is able to customise the lessons to my needs. I got to upgrade my English in a short time by someone who has the knowledge of the language and who gives opportunity to practise with the language both written and oral. I thus would recommend Carolien for her knowledge and her way of teaching. 

Fatima el Batioui

HR Advisor at CARE Nederland 

Carolien leerde mij mijn twijfels over het converseren in het Engels te vergeten en gaf mij veel tips hoe ik mijn Engels kon verbeteren. Een heel goede docente!

Hanneke Nuijten

Erfgoedinspectie, Ministerie van OCW

(Cultural Heritage Inspectorat of the Netherlands)

Ik kijk met veel plezier terug op de cursus Engels. Ik kan Carolien zeker aanbevelen als je toe bent aan een opfriscursus. 

Piet Ravensbergen

Bloemeninkoper bij FleuraMetz

Carolien, 

Bedankt voor de samenwerking. Wij hebben je gedurende meer dan twee jaar ervaren als een toegewijd docente Engels. Je wist de cursisten te enthousiasmeren en zij volgden je lessen met genoegen. 

 

Laurens 't Hart

Eurocom Opleidingen